JSport.roJSport.ro
“U” Cluj şi Unirea Dej s-au întâlnit ultima oară în 1 martie, într-un meci amical

După egalul cu CFR Cluj 2, Universitatea Cluj merge să recupereze punctele pierdute la Dej, într-un nou meci interjudeţean din Liga a III-a.

Înaintea partidei care se va disputa sâmbătă, oficialii Unirii Dej au reuşit să întărească lotul, perfectând încă trei transferuri, unul dintre ele fiind legitimarea unui jucător care s-a reunit cu „U” Cluj în luna iulie.

Paul Chiorean a părăsit, însă, la scurt timp formaţia „şepcilor roşii”, iar în această săptămână a semnat un contract cu echipa dejeană, acolo unde a mai ajuns şi un jucător din Camerun. Cel mai probabil, astăzi va fi legitimat şi un portar, toţi trei urmând să fie în lotul dejenilor la jocul de sâmbătă, unul cu încărcătură specială, potrivit antrenorului Alpar Meszaros.

„Niciun meci nu e jucat de la început. Începe de la 0-0, dar nu se ştie cum se termină. Noi suntem conştienţi, însă, de diferenţa de valoare din toate punctele de vedere, al lotului, al pregătirii, al obiectivului. Avem şi o pregătire mai scurtă decât ei, este o diferenţă şi între structurile celor două cluburi, dar sunt convins că nu doar Unirea Dej, ci orice echipă care o va întâlni pe Universitatea Cluj se va motiva special pentru un meci ca acesta. Eu mă bucur că jucăm la Dej, că va veni multă lume şi au şi jucătorii plăcerea de a juca în faţa propriilor suporteri. Cred că va fi un meci frumos”, a spus Meszaros, care va fi pentru prima oară adversarul lui “U”, în calitate de antenor, la un meci oficial.

Partida de sâmbătă va începe la ora 17:00, iar un bilet va costa 7 lei.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.