JSport.roJSport.ro
foto: sportulsalajean.ro

Unirea Dej a pierdut, 0-2, meciul jucat în deplasare cu FC Zalău, în etapa a 20-a a Ligii a III-a.

După o primă repriză fără prea multe evenimente, singurul lucru demn de semnalat fiind chiar golul lui Tăbârţă, din minutul 35, a doua parte a fost mult mai spectaculoasă.

Gazdele au mai marcat o dată, prin Pop, au mai avut o bară şi un penalty ratat pe final, în timp ce dejenii au riscat mai mult faţă de primele 45 de minute, dezavantajul cel mai mare al Unirii fiind absenţa de pe banca tehnică a antrenorului Gheorghe Barbu, suspendat.

De menţionat şi că, tot în repriza secundă, Toni Giurgean a fost transportat cu ambulanţa la spitalul din Zalău, acesta acuzând dureri la umăr în urma unui contact cu gazonul, petrecut în prima repriză. Cum acestea au devenit tot mai intense odată cu trecerea timpului, tânărul milocaş al oaspeţilor a fost schimbat după startul reprizei secunde şi transportat la spital, diagnosticul pus de medici fiind disjuncţie de gradul I.

Giurgean a revenit, însă, cu echipa la Dej după finalul jocului, unul în care sălăjenii au meritat victoria, potrivit lui Barbu, mai ales după aspectul părţii secunde.

„A fost o primă repriză anostă, dar o a doua mult mai animată, cu mai multe ocazii. La 1-0 am avut patru cornere la rând şi, după un şut al nostru scos prin alunecare de un adversar, mingea urmând să intre în poartă, practic, Zalăul a scăpat pe contraatac şi a marcat pentru 2-0. După cum au jucat în partea secundă au meritat victoria, noi am fost puţin moi şi întârziaţi în mişcări, dar am şi riscat cu trei schimbări la pauză, pentru că trebuia să dăm gol. S-a cunoscut şi că nu am fost lângă ei, acum să văd dacă pot să stau pe bancă marţi, cu Hermannstadt”, ne-a spus antrenorul dejenilor.

Acesta va afla chiar în ziua meciului cu liderul seriei dacă suspendarea pe care o va primi în urma incidentelor de la jocul cu Sănătatea va fi de o etapă sau de două. După rezultatul de astăzi, dejenii rămân pe locul opt în clasament, în timp ce FC Zalău a urcat, momentan, pe treapta a doua a podiumului.

Unirea Dej

Szekely
Plăian
Kereki
Podină
Kovacs
Giurgean
Blaj Al.
Nalaţi
Fl. Alexandru
Itu
Blaj Fl

Au mai intrat: Paul Bogdan, Obreja, Ferhaoui, Suciu. Antrenor: Gheorghe Barbu

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.