JSport.roJSport.ro

Unirea Dej a pierdut al doilea meci în deplasare al campionatului, 0-2 la Alba Iulia, după o prestație care nu a fost deloc rea a elevilor lui Alpar Meszaros.

Jocul de pe ”Cetate” a fost echilibrat în cea mai mare parte, gazdele profitând de cea mai mică greșeală a galben-albaștrilor și deschizând scorul prin Lăsconi, în minutul 55.

Nalați și colegii săi au încercat să egaleze până la final, fără succes însă, golul lui David din ultimele minute stabilind scorul final. Unirea Dej a suferit al patrulea eșec stagional, însă înfrângerea de la Alba Iulia nu l-a supărat și pe antrenorul Alpar Meszaros.

”Băieții au jucat foarte bine până la golul primit, care a venit la prima greșeală pe faza de apărare. Nu a fost nicio diferență între cele două echipe până la acea greșeală și chiar e păcat să pierzi un astfel de meci. Avem noi boala asta acută în apărare unde greșim meci de meci și nu-i găsim medicamentul. Păcat, pentru că rezultatul e nedrept după aspectul jocului”, ne-a declarat antrenorul dejenilor.

Clujenii nu au putut, astfel, să-și ia revanșa după eșecul din Cupa României, atunci când au pierdut, în luna august, pe același teren, 0-1.

Unirea Alba Iulia

Suciu
Matei
Man
Grozav
Rus
Tat
Selagea
Fulea
Apetri
Davidaș
Lăsconi

Au mai intrat: Ștef, Schiau, David, Păcurar. Antrenor: Adorian Himcinschi

Unirea Dej

Szekely
Plăian
Kovacs
Udi
Podină
Ferhaoui
Nalați
Itu
Blaj Al
Papp
Boje

Au mai intrat: Popescu P., Blaj Fl., Paul B., Florin Al. Antrenor: Alpar Meszaros

 

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.