JSport.roJSport.ro

IMG_4283Unirea Dej a pierdut, 0-3, primul meci amical al anului, cu Universitatea Cluj, tehnicianul Alpar Meszaros fiind mulţumit de cum s-au comportat elevii săi, în ciuda înfrângerii.

În partida de sâmbătă au jucat şi achiziţiile Unirii de până acum, o menţiune specială având portarul Alin Sălăjan, antrenorul dejenilor mai dorindu-şi încă trei jucători până la startul returului. „Mai avem nevoie de doi juniori, în special, şi de un atacant. Dacă îi vom aduce atunci putem să spunem că vom face faţă cu brio la Divizia C”, ne-a spus „Mesi”, echipa sa mai disputând încă cinci amicale până în data de 4 martie, când se va relua sezonul.

Vor fi două partide cu Ardealul Cluj, prima în deplasare săptămâna viitoare, un joc cu CSM Sighet, pe 9 februarie, ultimul meci fiind împotriva unei alte colege de serie, dar şi de judeţ Unirea Jucu, pe 27 februarie, această partidă urmând să aibă loc, cel mai probabil, la Cluj-Napoca. De asemenea, înaintea duelului cu Jucu va mai exista un meci amical, deocamdată adversarul nefiind încă stabilit.

Unirea Dej va începe returul Ligii a III-a pe terenul Sănătăţii Cluj.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.