foto: dej24.ro

Unirea Dej a terminat la egalitate, 0-0, meciul cu Metalurgistul Cugir, din etapa a doua a Ligii a III-a.

A fost un joc pe care cugirenii l-au început mai bine, dar pe care dejenii l-au terminat în atac şi cu doi oameni în plus, fără să găsească, însă, drumul spre gol.

Vitinha, Coltor şi Păcurar au fost cel mai aproape de gol pentru cugireni în primele 45 de minute, care au mai ratat o singură şansă în partea secundă, prin Şaucă. Jucătorii lui Gheorghe Barbu, după o primă repriză în care doar Blaj şi Bogdan Pop au ameninţat poarta lui Gorea, au jucat mult mai bine în partea secundă.

Andrei Pop, însă, a fost eroul negativ al Unirii, atacantul dejean ratând trei şanse mari de a aduce golul izbăvitor. Lemnaru l-a concurat şi el la ratarea meciului, dejenii nereuşind să înscrie nici în minutele de final, atunci când Trif şi fostul „U”-ist Flavius Budin au fost eliminaţi.

S-a terminat 0-0, un scor pe care dejenii ar putea să-l regrete după ocaziile ratate în prima repriză. Pe de altă parte, Unirea are o victorie şi un egal în acest început de sezon, cugirenii având pretenţii de podium la finalul campionatului.

Unirea Dej

Farcaş
Plăian
Kereki
Sabo
Zaharia
Blaj Fl.
Pop B.
Onicaş
Cătinean
Pop An.
Lemnaru

A mai intrat: Benko. Antrenor: Gheorghe Barbu

Jsport.ro - Magazinul tau de incaltaminte si imbracaminte