foto: dej24.ro

Unirea Dej a pierdut, 1-4, meciul de pe terenul liderului ACS Comuna Recea, care a contat pentru ultima etapă a turului Ligii a III-a.

Formaţia lui Ionuţ Bal a fost în multe momente egala maramureşenilor, care s-au desprins prin două goluri marcate în ultimele 15 minute.

Chinde a deschis scorul pentru gazde în minutul 10, după care Unirea a avut două şanse mari să egaleze, la una dintre ele Florin Blaj lovind bara. Până la urmă s-a făcut 1-1, atunci când Zaharia a reluat în plasă o minge respinsă de portarul Bota. La o neatenţie în defensivă, Comuna Recea a reuşit să treacă iar în avantaj chiar înainte de pauză, după golul lui Oltean.

Dorin Farcaş a avut două intervenţii perfecte după pauză, iar în minutul 70 s-a petrecut cea mai controversată fază a meciului. Blaj a căzut în careu, dejenii au cerut insistent penalty, dar arbitrul Adina Pop i-a acordat „galben” pentru simulare mijlocaşului unirist. Unirea a căzut după această fază, iar Recea a dominat finalul de meci.

Chinde şi Paşca l-au învins pe Farcaş şi au stabilit scorul final, 4-1 pentru Comuna Recea, care termină anul pe primul loc. Dejenii, în schimb, petrec iarna pe 11, imediat sub Sănătatea Cluj, dar peste CFR Cluj 2.

Unirea Dej

Farcaş D.
Plăian
Sabo
Kereki
Papp Al.
Farcaş Ad.
Pop B.
Zaharia
Onicaş
Pop An.
Blaj Fl.

Au mai intrat: Blaj Al, Peter, Sătmar, Benko. Antrenor: Ionuţ Bal

Jsport.ro - Magazinul tau de incaltaminte si imbracaminte