Unirea Dej a terminat la egalitate, 3-3, meciul de pe teren propriu cu Avântul Reghin şi a terminat pe locul doi sezonul regulat.

Formaţia lui Dragoş Militaru a fost depăşită la golaveraj de CSO Cugir, după un ultim meci nebun al dejenilor pe “Municipal”.

Au fost multe ocazii mari la ambele porţi, iar reghinenii au condus cu 1-0 şi 3-1. Dubla lui Stavilă şi reuşita lui Luca păreau că ar fi suficiente pentru victorie, mai ales că dejenii au marcat o singură dată până în minutul 80, prin Serediuc, care a egalat la unu.

Odată cu intrarea titularilor Adi Pop, Cătinean şi Ionuţ Rus, odihniţi la început de către Dragoş Militaru, dejenii au devenit mult mai periculoşi. De altfel, ultimul a redus din diferenţă în minutul 80, iar după 60 de secunde Serediuc a făcut dubla şi a egalat la 3. Nu s-a mai marcat în ultimele 10 minute, iar Unirea Dej a încheiat pe locul doi un sezon regulat pe care l-a condus în cea mai mare parte.

Dejenii vor juca acum primul tur al barajului de promovare cu Minaur Baia Mare, campioana seriei a 10-a. Primul joc va fi în Maramureş, sâmbăta viitoare, iar returul după o săptămână, la Dej.

Unirea Dej

Farcaş
Roş
Vomir
Blaj Al
Papp Al.
Cocian
Chira
Pop B.
Frăsineanu
Blaj Fl.
Serediuc

Au mai intrat: Papp R, Rus I, Cătinean, Pop Ad. Antrenor: Dragoş Militaru

Jsport.ro - Magazinul tau de incaltaminte si imbracaminte