JSport.roJSport.ro
foto: someseanul.ro

Unirea Dej a pierdut, 0-1, meciul cu FC Hermannstadt, jucat în etapa a 21-a a Ligii a III-a, liderul seriei a cincea obţinând un succes după un meci controlat în totalitate.

Singurul gol a fost reuşit de fostul jucător al Universităţii Cluj, Radu Crişan, care a înscris după un corner în minutul 40, sibienii neavând mari probleme în a-i ţine pe dejeni departe de poarta proprie.

Valoarea superioară, la care s-a adăugat şi condiţia fizică mai bună, a făcut diferenţa în acest meci în favoarea oaspeţilor, dejenii coborând pe locul nouă în clasament, după victoria Avântului Reghin cu Sănătatea Cluj.

“La noi sunt probleme pentru că vrei să tragi, dar n-ai din ce să tragi. Nu am făcut pregătire aşa cum trebuia nici în tur, nici acum în retur, plus că au apărut şi problemele medicale, cu Nalaţi ieşind la pauză. Podină şi Ferhaoui au acuzat şi ei probleme, dar păcat că am luat gol din fază fixă. Ei au mai avut, însă, şi două ocazii mari, iar noi nu am prea contat în ofensivă. Totuşi, nu ne-am făcut de râs, am jucat împotriva liderului, iar dacă eram mai proaspeţi poate puteam scoate un meci egal. Ei au meritat victoria însă, se vede calitatea lor, au jucători experimentaţi, iar după gol au avut acea linişte şi au închis destul de bine jocul”, ne-a declarat antrenorul Unirii, Gheorghe Barbu.

Acesta a urmărit tot din tribune şi meciul contra sibienilor, ispăşind ultima etapă de suspendare în urma incidentelor de la finalul meciului cu Sănătatea Cluj. Dejenii vor juca următoarea partidă vineri, la Mediaş, împotriva echipei a doua a celor de la Gaz Metan.

Unirea Dej

Syekely
Plăian
Kereki
Kovacs
Podină
Nalaţi
Blaj Al.
Blaj Fl.
Itu C.
Ferhaoui
Suciu

Au mai intrat: Bogdan Paul, Obreja, Fl. Alexandru, Papp. Antrenor: Ghoerghe Barbu

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.