JSport.roJSport.ro

Unirea Dej este singura reprezentantă a judeţului Cluj care va juca, marţi, în turul II al Cupei României.

Universitatea şi Sănătatea Cluj au avut noroc şi au căzut cu adversari retraşi din competiţie, astfel că deja s-au calificat în turul al treilea, dejenii având, în schimb, un test dificil în faţă.

Pe lângă adversarul din Alba Iulia, jucătorii Unirii vor trebui să facă şi 300 de kilometri, dus-întors, pentru acest meci din turul II, în condiţiile în care, la finalul săptămânii, vor mai parcurge o distanţă asemănătoare şi pentru primul joc din noul sezon al Ligii a III-a.

Pe de altă parte, doar şase echipe din cele 15 care alcătuiesc seria a cincea joacă în acest tur al Cupei României, iar tehnicianul dejenilor, Alpar Meszaros, nu pare deloc decis să abordeze cele două partide de săptămâna viitoare cu cel mai bun “11”.

„Vom merge la Alba Iulia, dar încă nu ştim cu ce echipă. S-ar putea să folosim juniorii. Oricum, acest meci îl vom trata ca pe unul amical”, a spus antrenorul Unirii.

Jocul de la Alba Iulia e programat marţi, de la ora 17:30, pe stadionul „Cetate”, cu patru zile înaintea debutului unui nou sezon al Ligii a III-a.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.