JSport.roJSport.ro

IMG_1935 - CopyEchipa de fotbal Unirea Dej, care va participa şi în viitorul sezon al Ligii a III-a, se va reuni sâmbătă dimineaţă, cu doar patru zile înaintea primul meci oficial.

Dejenii, de al căror destin se ocupă omul de afaceri Mircea Itu, vor juca miercuri, la Câmpia Turzii, în prima fază a Cupei României, iar sâmbătă dimineaţă, de la ora 09:30, vor face primul antrenament în perspectiva noului sezon.

Rămasă fără Alpar Meszaros, care a semnat cu Unirea Jucu, formaţia dejeană încă nu şi-a pus un antrenor principal, potrivit lui Mircea Itu totul urmând să devină clar până marţi, cel târziu.

„Încă suntem în discuţii, mâine unul dintre antrenorii cu care am vorbit urmează să ne dea un răspuns. În Cupa României ne vom prezenta cu jucătorii care mai sunt sub contract şi cu juniorii, iar până marţi eu zic că o să avem un antrenor la echipă. Obiectivul pentru noul sezon va fi promovarea tinerilor jucători la echipă”, ne-a declarat Mircea Itu, potrivit căruia primăria dejeană o va sponsoriza cu 200.000 de lei în acest sezon pe Unirea.

În lipsa unui antrenor principal, jucătorii dejenilor se vor pregăti mâine dimineaţă sub comanda „secundului” Eusebiu Şuvagău, Unirea urmând să joace în Cupa României împotriva ISCT-ului miercuri, de la ora 17:30. De menţionat şi că, dacă Sălăjan, Rogozan şi Ionescu au plecat la Unirea Jucu liberi de contract, formaţia dejeană a reuşit să-l transfere pe Brice Nanou în Liga a II-a, la Olimpia Satu Mare.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.