JSport.roJSport.ro

Surpriza plăcută a seriei a cincea a Ligii a III-a, Unirea Dej, este în plină vacanţă, iar jucătorii se vor mai bucura încă o lună de acest timp de odihnă.

Oficialii echipei din judeţul Cluj au programat reunirea lotului doar în perioada 28-30 ianuarie, terenurile impracticabile, coroborate cu vremea friguroasă, ducând la amânarea primului antrenament cu aproximativ două săptămâni.

Până în 9 ianuarie, însă, dejenii vor afla dacă Gheorghe Barbu va rămâne antrenor şi în retur, principalul artizan al parcursului peste aşteptări din prima parte a sezonului având posibilitatea să plece dacă va primi o ofertă tentantă de la un alt club. Finanţatorul Mircea Itu speră, totuşi, ca negocierile cu Barbu să se finalizeze cu succes pentru echipa pe care o patronează, după semnarea unui nou contract urmând să fie luate în calcul şi eventuale transferuri.

„Noi ne dorim să continuăm împreună, iar acum rămâne să punem la punct detaliile tehnice şi, dacă ne înţelegem, să mergem mai departe. Am stabilit că vom discuta după Anul Nou. Deocamdată nu am făcut niciun transfer, încercăm să promovăm copiii tineri, în principal să căutăm jucători sub 21 de ani. Avem şi vreo 10 copii de 15-16 ani, cărora vrem să le dăm meciuri”, ne-a spus Mircea Itu.

Unirea a încheiat prima parte a sezonului pe locul nouă în clasament şi va începe returul cu o săptămână mai târziu decât celelalte echipe, dejenii urmând să stea în prima etapă.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.