JSport.roJSport.ro

IMG_4273Unirea Dej a suferit, sâmbătă după-amiază, al doilea eşec din 2016 în Liga a III-a, 0-1 cu ASF Comuna Recea, însă primul după o serie de şase jocuri la rând fără înfrângere.

Echipa pregătită de Alpar Meszaros nu a mai fost la acelaşi nivel ca şi până acum, dejenii pierzând exact cu armele cu care au impresionat în acest retur, determinare şi unitate de grup. Nalaţi, Bălţoi şi ceilalţi jucători ai Unirii au întâlnit o echipă mult mai dornică de victorie, însă alb-albaştrii se pot considera şi ghinionişti, aceştia ratând cel puţin patru ocazii clare de gol la poarta maramureşenilor. Scorul final nu a reflectat realitatea din teren, însă a reprezentat un duş rece pentru dejeni, “Mesi” sperând că echipa sa va relua jocurile bune încă din etapa următoare, atunci când va fi derby-ul judeţean de la Jucu.

“Adversarul ne-a surprins pe contraatac, noi am avut patru ocazii monumentale şi nu am băgat-o în poartă, dar cei de la Recea au fost peste noi ca şi dăruire, iar în fotbal contează cel mai mult ceea ce dai pe teren. Recea a fost acum cu noi exact ce am fost noi până acum. Au vrut mai mult victoria şi au şi obţinut-o, noi având şi o cădere, acesta fiind cel mai slab joc al nostru de până acum. În fotbal ai şi momente de cădere, iar noi l-am avut acum, pe teren propriu. Am avut o serie frumoasă, dar în fotbal tot timpul trebuie să dai totul, dacă nu e ca şi un bumerang: îl arunci şi îţi vine înapoi în cap”, ne-a spus Meszaros.

Unirea a rămas pe locul 11 în clasament, cu 22 de puncte, iar acum se pregăteşte pentru meciul de la Jucu, programat în Vinerea Mare.

Unirea Dej: Sălăjan – Podină, Kovacs, Ionescu, Plăian – Nalaţi, Munteanu, Pop Vl, Blaj Al – Blaj Fl, Nanou. Au mai intrat: Bălţoi, Rogozan, Paul B, Bota. Antrenor: Alpar Meszaros

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.