JSport.roJSport.ro

Unirea Dej se pregăteşte pentru startul returului în Liga a III-a, competiţie în care va avea una dintre cele mai scăzute medii de vârstă.

De la formaţia pregătită de Gheorghe Barbu a plecat în această iarnă, printre alţii, inclusiv veteranul Alex Bălţoi (34 de ani), şi au fost aduşi câţiva jucători tineri, la Dej urmând să joace în retur şi Cătălin Itu (17 ani) revenit de la Academia Hagi, acolo unde a plecat în urmă cu un an.

Astfel, Unirea s-a despărţit de Răzvan Muntean, Alexandru Bălţoi, Lorant Kis şi Austin Esiogo, tricoul dejenilor urmând să-l îmbrace din nou Adrian Nalaţi şi Florin Alexandru, aduşi de la FC Bistriţa, reveniri la care se adaugă şi cea a lui Itu.

De asemenea, Mihai Kereki (20 de ani), fost elev al lui Gheorghe Barbu la Unirea Jucu, a semnat şi el cu formaţia dejeană, acolo unde a mai ajuns şi Mihai Kokcis de la CFR Dej, antrenorul Unirii urmând să conteze şi pe câţiva juniori ai clubului.

„În afară de Nalaţi, am adus doar jucători foarte tineri, Nalaţi fiind un profesionist care îi poate ajuta pe cei mici. Oricum, la noi nu e o aşa presiune mare pentru că nu cred că se va mai pune problema retrogradării, de fapt nici nu cred că va retrograda cineva anul ăsta. Important pentru noi va fi şi ca cei tineri să joace mai mult şi să putem să-i ajutăm. Acum avem probleme, însă, cu terenurile de antrenament, cum au toate echipele care nu se pot pregăti pe sintetic. În plus, mai toţi şi-au stabilit programul de pregătire şi putem să avem amicale doar cu echipe de Liga a V-a şi a IV-a, dar neavând presiunea rezultatelor, vom putea să creăm o echipă, să-i legăm puţin, chiar dacă va mai dura un pic”, ne-a spus antrenorul dejenilor, Unirea câştigând amicalul cu AS Viile Dejului, 3-0, disputat la începutul săptămânii.

În 4 martie, data reluării Ligii a III-a, dejenii şi-au programat un meci amical cu Ardealul Cluj, ce se va disputa la Iclod, Unirea urmând să stea în prima etapă. La finalul turului, alb-albaştrii se află pe locul nouă în clasament, cu doar trei înfrângeri în 14 meciuri, primul joc oficial al anului fiind cu Unirea Jucu, în 11 martie, pe teren propriu.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.