JSport.roJSport.ro

IMG_0129Unirea Dej a continuat forma bună în care se află şi în faţa Avântului Reghin, formaţie care ocupă locul al doilea în seria 5 din Liga a III-a. Dejenii au terminat la egalitate, 2-2, un joc care s-a ridicat de multe ori peste nivelul acestui eşalon, Unirea reuşind să revină de la 0-2 pe tabelă.

După 0-0 la pauză, Dumbrăvean şi Mureşan au marcat două goluri pentru oaspeţi şi se părea că seria pozitivă din ultimele partide ale Unirii se va opri aici, doar că forţa grupului lui Alpar Meszaros şi-a spus din nou cuvântul. Nalaţi a redus din diferenţă în minutul 65, iar în prelungirile partidei Ekollo a adus un punct echipei sale, care şi-a făcut treaba şi a încurcat o nouă formaţie aflată în lupta pentru promovare, după 2-1 cu Industria Galda.

Astfel, după ce au pierdut în ultimul minut cu Sănătatea Cluj, în prima etapă a returului, norocul s-a întors pentru dejeni, care au salvat un punct la ultima fază a jocului cu Avântul, Meszaros având doar cuvinte de laudă pentru jucătorii săi.

“A fost un joc cu un angajament bun, iar forţa grupului şi-a spus cuvântul. Nu contează valorile, cât contează grupul şi unitatea la noi. S-a creat un grup foarte compact, valoros, în care fiecare luptă pentru colegul lui de compartiment. Deşi nu retrogradează nimeni, ei mor pe teren, asta-i cel mai important. E cea mai mare realizare pentru un antrenor când jucătorii îşi dau viaţa pe teren. Am jucat şi cu cel mai bun adversar pe care l-am întâlnit până acum, Reghinul este printre primele trei echipe ale campionatului, fără îndoială”, ne-a spus antrenorul Unirii, Alpar Meszaros.

După 19 etape, Unirea Dej a acumulat 21 de puncte şi se menţine pe locul 11 al clasamentului, iar în runda următoare are meci la Odorheiu Secuiesc.

Unirea Dej: Sălăjan – Pop Vl, Kovacs, Ionescu, Plăian – Bota, Nalaţi Munteanu, Rogozan, Nanou – Bălţoi. Au mai intrat: Blaj Fl, Guembar şi Ekollo. Antrenor: Alpar Meszaros

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.