JSport.roJSport.ro

Unirea Dej a obţinut primele puncte ale noului sezon din Liga a III-a, după victoria, 2-1, de pe terenul Viitorului Ghimbav.

Meciul din localitatea aflată lângă Braşov a început, practic, de la 1-1, Florin Alexandru, din penalty, şi Paraschiv înscriind pentru cele două echipe până în minutul 5.

Mai apoi, dejenii au început să pună o presiune tot mai mare pe poarta gazdelor, a doua parte a meciului aparţinându-le total elevilor lui Alpar Meszaros. Cel puţin şapte ocazii uriaşe de gol au ratat Itu şi colegii săi, golul izbăvitor venind abia în prelungiri, de la „rezerva” Boje.

„Am făcut o repriză a doua extraordinară. Am avut 18 cornere şi n-a intrat decât în minutul 91, dar bine că a intrat. Dacă în prima repriză am avut vreo două ocazii mari, în a doua cel puţin şapte-opt. Sunt trei puncte importante şi sunt mulţumit de angajamentul fizic al băieţilor, după şapte ore de drum, iar asta e lăudabil. Nu e deloc mai frumos să câştigăm în prelungiri pentru că îmbătrâneşti pe bancă. Eu oricum sunt cărunt, am mai avut două fire negre care şi alea au dispărut la acest meci”, ne-a spus tehnicianul Unirii, Alpar Meszaros.

Echipa sa va disputa un nou derby judeţean pe teren propriu în etapa următoare, Sănătatea Cluj fiind adversarul alb-albaştrilor.

Unirea Dej

Szekely
Plăian
Kovacs
Chiş
Podină
Kocsis
Blaj Al.
Udi
Itu
Fl. Alexandru
Blaj Fl.

Au mai intrat: Ferhaoui, Graur, Boje, Muntean. Antrenor: Alpar Meszaros

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

  1. Din ce scrii aici reiese că dejenii au jucat acasă, din moment ce, în repriza a doua, „au pus presiune la poarta oaspețiloR”. În rest, felicitări pentru munca depusă și pentru știrile proaspete pe care ni le oferi !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.