JSport.roJSport.ro

IMG_1172Unirea Floreşti şi Someşul Gilău au deschis, miercuri seara, etapa a 21-a a Ligii a IV-a, rundă care se va întinde pe patru zile. Elevii lui Ioan Maja s-au impus cu 3-1, după un joc în creştere faţă de ultimele partide, însă au beneficiat din plin şi de eliminarea portarului Biliga, oaspeţii introducând în poartă un jucător de câmp.

Cum Someşul nu mai avea alt goalkeeper de meserie pe banca de rezerve, Perde fiind şi el suspendat, între buturi a intrat ghinionistul Sebastian Roşu, cel care avea să primească gol chiar la următoarea fază. Oaspeţii aveau să acuze şocul acestei eliminări şi, până la final, au mai încasat încă un gol, floreştenii câştigând cu 3-1 după reuşitele lui Grigorean, Buburuz şi Timoc, pentru Someşul egalând în prima repriză Claudiu Pop, din penalty.

“A fost un joc mai bun al echipei mele, dar jucătorii mei încă nu se ridică la pretenţiile pe care le am faţă de ei. Am ratat şi acum foarte mult, dar din multele ratări trei goluri au intrat în poartă. Pentru acest meci am renunţat la Medrea, Popa şi Câţcăuan, care au meci la echipa UBB, dar copiii aceştia care au intrat s-au descurcat bine, mai ales că au ieşit din juniorat şi au nevoie de meciuri. Cu Gilăul a fost un joc mai legat faţă de altă dată şi un pic mai pe poartă, dar încă nu e ceea ce îmi doresc”, ne-a spus antrenorul floreştenilor, Ioan Maja.

De partea cealaltă, oficialii Someşului au fost nemulţumiţi de rezultat, însă au anunţat planuri serioase legate de viitorul clubului.

„A fost un meci pe care, în opinia mea, l-am tratat cu superficialitate, care a stat la îndemâna noastră, având numeroase ocazii în prima repriză. Jocul s-a rupt în partea a doua prin eliminarea portarului nostru, fiind nevoiţi să introducem un jucător de câmp, iar la următoarea fază am şi primit gol. Cu toate astea, însă, vreau să precizez că avem o echipă cu nume importante şi mergem înainte cu gânduri serioase pentru etapele care au mai rămas, dar mai ales pentru la anul. Fertea şi Muscă, jucători cu meciuri la activ în liga a doua, au venit la noi să ne ajute, de asemenea şi Chiorean, noi având gânduri măreţe mai ales pentru campionatul următor”, a declarat preşedintele Someşului, Mihai Vele.

După acest meci, floreştenii au ajuns la 16 puncte în clasament, în timp ce echipa pregătită de Rareş Mateş a rămas pe locul opt, cu 25 de puncte.

Unirea Floreşti: Grămadă – Silaghi, Madru, Rakoczi, Szabo – Timoc, Grigorean – Dani, Proca, Kalos – Corojan. Au mai intrat: Buburuz, Mariş şi Torkos. Antrenor: Ioan Maja

Someşul Gilău: Biliga – Iacob, Niste, Muscă, Pop – Mateş, Marton, Dumitraş, Miron – Fertea, Boldea. Au mai intrat: Bala, Gherman şi Roşu. Antrenor: Rareş Mateş

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.