JSport.roJSport.ro

Unirea Floreşti a câştigat, 2-1 cu Viitorul Mihai Georgescu, ultimul meci al etapei a 27-a a Ligii a IV-a.

Disputat luni seara în comuna de la marginea Clujului, jocul dintre cele două echipe, vecine în partea de jos a clasamentului înaintea acestei etape, a fost controlat aproape în totalitate de către jucătorii lui Ioan Maja, mai ales în prima repriză.

Cele 45 de minute s-au încheiat cu două goluri în poarta Viitorului, German şi Kallos marcând pentru floreşteni, Silaghi ratând o lovitură de la 11 metri în partea secundă, fără să vrea menţinând un oarecare suspans pe final. De partea cealaltă, Bedelean a transformat un penalty pentru Viitorul şi a păstrat speranţele elevilor lui Laureanţiu Văidean de a obţine măcar un punct din acest meci, însă victoria a rămas până la final în „buzunarul” floreştenilor, care au urcat două locuri în clasament.

În schimb, Viitorul nu a putut părăsi ultima poziţie, pe care a căzut după ce CFR Dej a câştigat la „masa verde” cu CS Floreşti şi se anunţă un final de sezon dificil pentru echipa lui Mihai Georgescu.

„Am câştigat foarte greu. După ce am bătut Turda şi am făcut egal la Gherla parcă s-a umflat fasolea în jucătorii mei. Nu ştiu cum e fotbalistul ăsta de acum, n-am nici o explicaţie. Oricum, nu am fost în pericol niciun moment să pierdem punctele, e importantă victoria, dar parcă mi-aş fi dorit să o obţinem la un scor mai mare şi să ne reparăm golaverajul”, ne-a spus antrenorul Unirii, Ioan Maja.

„Un meci cu puţine faze de poartă, lupta s-a dat mai mult la mijlocul terenului, câştig de cauză având gazdele care au fructificat ocaziile create. Noi, pe lângă golul marcat, am mai avut câteva ocazii de a înscrie, dar nu ne-am concentrat în faţa porţii. Ne vom concentra acum pe meciurile rămase şi le voi da mai multe minute jucătorilor care au evoluat mai putin, pentru că există jucatori care resimt meciurile jucate în ambele competiții. Vreau să îl felicit pe portarul Eduard Pop, în schimb, care a intrat şi a avut o evoluție foarte bună, cu penalty apărat”, a spus, de cealaltă parte, tehnicianul Viitorului, Laurenţiu Văidean.

Unirea Floreşti

Grămadă
Rakoczi
German
Madru
Silaghi
Mureşan
Brici
Timoc
Kallos
Cîţcăuan
Zbâncă

Au mai intrat: Grigorean, Csiki, Rus, Proca. Antrenor: Ioan Maja

Viitorul Mihai Georgescu

Angeru
Georgiu
Rotar
Ciobanu
Hacicu
Bedelean
Budean
Tiseliţă
Oltean
Rotar
Nistor

Au mai intrat: Pop Ed.-Pal, Cocişu, Popa. Antrenor: Laurenţiu Văidean

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.