JSport.roJSport.ro

În singurul meci al etapei a 22-a din Liga a IV-a jucat în Vinerea Mare, Unirea Floreşti a câştigat, 4-2, cu CFR Dej.

Elevii lui Ioan Maja au reuşit să fructifice patru dintre ocaziile avute, însă au irosit din nou multe şanse la poarta adversarilor, dejenii fiind departe de jocul prestat în etapa trecută, atunci când au bătut Gilăul.

De fapt, Silaşi a ratat şi o lovitură de la 11 metri pentru oaspeţi, acesta marcând, însă, şi unul dintre golurile CFR-ului, Biriş reuşind să înscrie celălalt gol în prelungiri. De data aceasta, însă, antrenorul floreştenilor, Ioan Maja, a avut doar cuvinte de laudă la adresa jucătorilor pe care-i pregăteşte, Zbâncă, autorul a două goluri, primind o menţiune în plus din partea tehnicianului.

„A fost un meci la discreţia noastră, cu foarte multe ocazii de poartă. Am avut bară, singur cu portarul şi doar ultimul gol l-am marcat în urma unei acţiuni construite, în rest am marcat cu şut de la distanţă, după o bâlbâială şi un penalty. Eu sunt mulţumit de joc însă, începe să se vadă câte ceva, şi vreau să-i felicit pe jucători pentru cum au jucat şi pentru că au ascultat tot ce le-am cerut. Zbâncă a jucat din nou formidabil, de mult nu am mai avut un atacant aşa de valoros ca el”, ne-a spus antrenorul Unirii, pentru echipa sa mai înscriind ieri Kallos şi Silaghi.

De partea cealaltă, tehnicianul Darius Boldor a fost nemulţumit de atitudinea avută de elevii săi, acesta menţionând că aici s-a făcut diferenţa în favoarea adversarilor.

„Am avut o zi mai slabă, am ratat şi un penalty şi micile detalii au contat la acest meci. Am făcut, însă, cel mai slab joc din retur. La adversari parcă s-a văzut că şi-au dorit mai mult decât noi victoria, iar noi nu am mai avut atitudinea de la meciul trecut, iar asta mă deranjează cel mai mult. Au crezut că dacă ne prezentăm, câştigăm jocul. Dacă vom înţelege că trebuie să muncim cu toţii, din primul până în ultimul minut, atunci nu vom termina ultimii. Dacă nu, nicio şansă…”, ne-a declarat şi antrenorul CFR-ului.

După acest rezultat, Unirea Floreşti a urcat un loc în clasament, cel puţin provizoriu, în timp ce dejenii rămân la un punct în spatele penultimei clasate.

Unirea Floreşti

Grămadă
Rakoczi
German
Madru
Silaghi
Cîţcăuan
Balint
Proca
Mureşan
Kallos
Zbâncă

Au mai intrat: Munteanu, Csiki, Moldovan. Antrenor: Ioan Maja

CFR Dej

Pop
Tecar
Boldor
Todică
Peter
Borşan
Breharu
Lazăr
Silaşi
Dican
Cîmpean

Au mai intrat: Biriş, Kocsis, Kerekes. Antrenor: Darius Boldor

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.