JSport.roJSport.ro
foto: gherlainfo.ro

Unirea Iclod și Olimpia Gherla sunt ultimele două câștigătoare ale zilei de sâmbătă din Liga a IV-a.

Iclodul s-a impus cu 3-0 în fața Unirii Triteni, după ce a jucat mai bine de o repriză cu un om mai puțin pe teren.

Cupșa a fost eliminat pe finalul primei reprize, după ce a luat două cartonașe galbene în câteva minute, ultimul pentru proteste. Scorul atunci era 1-0, datorită golului marcat de Vali Dîrjan, în repriza secundă Vlad Porumb reușind o dublă și anulând, practic, dezavantajul omului în minus. În fața unei echipe a Unirii Triteni care traversează cea mai slabă perioadă a sezonului, bifând a treia înfrângere consecutivă, Iclodul s-a impus cu 3-0 și se menține pe locul patru în clasament, după șapte victorii.

La câțiva kilometri de comuna clujeană, Olimpia Gherla a revenit pe locul 1 în clasament după 4-1 cu Viitorul Feleacu. În ciuda scorului, gazdele au trecut prin câteva emoții pe final, ”lupii” reducând diferența la un singur gol în minutul 83. Gherlenii, care s-au bazat în acest meci și pe câțiva juniori, și-au făcut meciul greu, însă au scăpat și la câteva intervenții ale portarului Sălăgean, care i-a oprit pe atacanții Feleacului.

Mihai Szabo a reușit un hattrick, două dintre goluri în minutele 89 și 90+2, cealaltă reușită a Olimpiei aparținându-i lui Dani Zoltan, în timp ce Paul Brie a aprins finalul de meci, Viitorul Feleacu izbutind unul dintre cele mai bune jocuri ale sezonului.

Ultimele trei meciuri ale etapei a 10-a se vor disputa mâine, iar în secțiunea ”clasamente” puteți vedea cum arată ierarhia actualizată a Ligii a IV-a.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.