JSport.roJSport.ro

Sâmbătă după-amiază s-a disputat ultimul meci al etapei a 29-a a Ligii a IV-a, Armenopolis Gherla-Unirea Iclod, care s-a terminat cu victoria categorică a oaspeţilor, 10-1.

Mai puternică din punct de vedere fizic, formaţia lui Sorin Tripon a avut ceva emoţii doar în prima repriză, atunci când juniorii gherleni au făcut faţă acestei partide.

A fost 3-1 la pauză, iar eliminarea lui Bocoş, venită imediat după reluare, a simplificat situaţia Unirii. Nou-promovata din Iclod a marcat pe bandă rulantă apoi, Cotuţ fiind din nou în mare formă, cu patru goluri.

Cupşa a înscris şi el de două ori, în timp ce Vali Dîrjan, Morar, Savan şi Hărănguş au punctat pentru o nouă victorie clară a alb-vişiniilor, care au depăşit 100 de goluri marcate până acum.

De partea cealaltă, Fechete a înscris ultimul gol din acest sezon pentru Armenopolis, care a încheiat deja campionatul, meciul din ultima etapă cu „U” Cluj 2 jucându-se în devans. Gherlenii vor termina pe locul 13 în ierarhie, poziţia pe care o ocupă şi în acest moment.

Ultima etapă a sezonului va avea loc miercuri, toate meciurile urmând să înceapă la ora 18:00.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.