JSport.roJSport.ro

Surpriza plăcută a acestui sezon de Liga a IV-a, Unirea Iclod, a ajuns la şapte victorii în ultimele opt meciuri, după ce a învins, sâmbătă, cu 4-0 pe Armenopolis Gherla.

Nou-promovata a început, practic, de la 1-0 această partidă, Balint transformând un penalty în minutul 2, golul afectându-i din plin pe gherleni.

Până la pauză, jucătorii lu Dorică Marchiş au mai înscris o dată, prin Dîrjan, în repriza a doua uniriştii ratând şi alte câteva ocazii bune la poarta lui Bozsak. Cotuţ şi Cupşa au fructificat două dintre şansele ivite, oaspeţii introducând doar juniori în partea secundă.

Cu acest 4-0, Iclodul ţine aproape de Olimpia Gherla şi CS Floreşti în clasament şi are un moral perfect pentru derby-ul de la Turda, din weekendul viitor. Armenopolis, în schimb, a ajuns la al şaptelea meci consecutiv fără victorie şi a căzut pe locul opt în clasament.

„M-am aşteptat să fie un meci mai greu, ei au folosit şi mulţi copii, dar se pare că acumulăm experienţă de la meci la meci şi zic că o să fim o nucă tare pe viitor. A fost un joc fără probleme, în care am mai ratat şi vreo şapte situaţii clare de a marca, prin Dîrjan, Cotuţ sau Cupşa. Jocul echipei mă mulţumeşte, ce mă nemulţumeşte un pic este individualismul unora dintre jucători”, a declarat antrenorul Iclodului, Dorică Marchiş.

“Au avut ei 1-0 în secunda 50, am echilibrat apoi jocul, dar am luat şi golul al doilea, iar în a doua repriză am introdus juniorii şi nu a mai contat rezultatul final. Victorie meritată a lor, echipă cu experienţă. Noi mai avem două meciuri, apoi vine iarna şi încercăm să ne întărim”, ne-a declarat şi tehnicianul Armenopolisului, Cristi Vedean, care a folosit 10 juniori în această partidă.

Unirea Iclod

Gârda
Savan
Cosoruş
Morar
Oltean
Cupşa
Balint
Bărăian
Hărănguş
Dîrjan V.
Rusu

Au mai intrat: Porumb, Cotuţ, Prodan. Antrenor: Dorică Marchiş

Armenopolis Gherla

Bozsak
Bocoş
Boier
Cadar
Maier
Codorean R.
Fekete
Bikfalvi
Gârda
Precup
Moldovan M.

Au mai intrat: Mălinaş, Codorean G., Roman, Balint. Antrenor: Cristi Vedean

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.