JSport.roJSport.ro

Etapa a şaptea a Ligii a IV-a a debutat vineri, cu două meciuri.

În primul dintre ele, Unirea Iclod a suferit prima înfrângere a campionatului, 0-1 pe terenul Olimpiei Gherla.

A fost un joc în care gherlenii au evoluat cu un om în minus din minutul 23, atunci când Coldea a fost eliminat, iar golul a venit imediat după pauză, dintr-un penalty transformat de Cosmin Mureşan.

Elevii lui Adrian Trif au ştiut, însă, să rupă jocul şi să închidă culoarele adversarilor, iar atunci când defensiva gherleană a fost depăşită a intervenit portarul Sălăgean. Atitudinea, spiritul de sacrificiu, dar şi terenul au fost de partea gherlenilor în acest meci, Iclodul nereuşind să-şi mai facă jocul din primele etape.

Astfel, trupa lui George Cotuţ a suferit primul eşec după şase victorii consecutive şi ar putea pierde locul 1 sâmbătă, dacă CS Floreşti va câştiga la Câmpia Turzii.

În al doilea meci al zilei de vineri, Supporter 2.0 s-a impus cu 5-2 în faţa Someşului Gilău. Gazdele partidei din Parcul „Iuliu Haţieganu” şi-ar fi putut face jocul mai uşor, dar la 2-1 au ratat un penalty prin Crăciun, în prima repriză.

Marian Ionuţ şi Emmanuel Ejaye au înscris pentru clujeni primele două goluri, iar scorul a devenit 2-1 până la pauză, Chiorean reuşind să înscrie pentru oaspeţi.

Repriza a doua a fost la fel de spectaculoasă, cu ocazii la ambele porţi, iar meciul nu a fost rezolvat chiar dacă Tînc a înscris pentru 3-1, dintr-un corner.

Imediat, gilăuanii au primit un penalty transformat de Petrişor, iar la atacul următor Fertea a ratat egalarea din poziţie de unu la unu cu portarul Supporterului. Acela avea să fie momentul decisiv al partidei, jucătorii coordonaţi de pe margine la acest meci de către Stan David reuşind să înscrie pentru 4-2, prin Moldovan, scorul final fiind stabilit de Viţelariu, la ultima fază.

A fost abia a treia victorie a celor de la Supporter în acest campionat, în timp ce Gilăul a bifat a treia înfrângere. Mai jos aveţi câteva fotografii de la această partidă.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.