Unirea Iclod va avea un nou antrenor din 2020.

Paul Dîrjan, care îndeplinea şi rolul de jucător, nu vrea să mai continue la echipa la care făcea pereche cu fratele său Valentin.

Antrenor şi la o grupă de copii, Paul a dat „vina” pe lipsa timpului în pregătirea formaţiei care ocupă acum locul 5 în clasament, la 10 puncte de lider.

„Am ales să nu mai merg pentru că nu am timp să mă implic în antrenamente, fiind ocupat cu clubul de copii. Iar fără antrenamente, e destul de greu. Vreau să-i mulţumesc primarului pentru tot ce face acolo, că se zbate să ofere condiţii, dar şi lui Vali în mod special (nr. Valentin Dîrjan, fratele lui Paul) pentru că trage «căruţa» după el. Le mulţumesc şi băieţilor pentru momentele plăcute, dar şi neplăcute, pentru că până la urmă e sport şi e normal să fie cu bune şi cu rele. Din iarnă voi avea noi provocări”, a spus Paul Dîrjan.

Fost jucător la CS Floreşti în ultimii ani, Dîrjan a ales în vară să meargă la Iclod, în postura de antrenor-jucător. Din anul 2019 au mai rămas două etape de disputat în Liga a IV-a. În weekend va fi ultima rundă a turului, dar va mai avea loc peste o altă săptămână şi prima etapă din retur.

Jsport.ro - Magazinul tau de incaltaminte si imbracaminte