JSport.roJSport.ro

IMG_4092Unirea Jucu a suferit al doilea eşec din acest retur al Ligii a III-a, 0-1 în deplasare cu CSM Sighet, după un joc pe care l-a încheiat cu doi oameni în minus. Alex Pop şi Florin Fizeşan au fost eliminaţi în a doua repriză, oficialii Unirii acuzând dur primul cartonaş roşu.

Jucanii sperau să se mai agaţe de o eventuală şansă la promovare printr-o victorie la Sighetu Marmaţiei, însă elevii lui Gheorghe Barbu s-au întors cu mâna goală din Maramureş. Potrivit oficialilor Unirii, o “contribuţie” importantă la acest eşec a avut-o, însă, şi arbitrul meciului, care a eliminat doi jucători ai oaspeţilor, primul “roşu” fiind acordat destul de uşor.

“Nu a prea înţeles nimeni acea eliminare, ce a vrut să facă arbitrul. Portarul a vrut să degajeze şi mingea l-a lovit pe Alex Pop care se afla în apropierea careului. El nu a întins piciorul, nu a făcut nimic, mingea lovindu-l în lateral, dar arbitrul a considerat că nu l-a lăsat pe portar să degajeze şi i-a dat al doilea cartonaş galben”, ne-a explicat faza tehnicianul Unirii, Gheorghe Barbu.

Totul s-a întâmplat la 1-0 pentru gazde, imediat venind şi a doua eliminare, Fizeşan văzând roşu după ce şi-a lovit un adversar. “Chiar dacă am rămas fără doi jucători, în minutul 90 am avut şi noi o ocazie mare de egalare, Patrik Pop ratând din şase metri. Nu am făcut nici noi un joc senzaţional, dar rezultatul a fost mult influenţat prin eliminarea lui Alex Pop. Au mai fost şi intrările lor la care arbitrul nu dădea galben, nu ştiu, a fost un meci ciudat, decis în mare parte de arbitri. Oricum, nu ştiu câte şanse aveam la Sighet cu această manieră”, a spus antrenorul Unirii.

După eşecul de sâmbătă, formaţia din Jucu şi-a cam pierdut aproape orice şansă de a mai spera la un loc în Liga a II-a sezonul următor, mai ales că liderul Luceafărul Oradea a câştigat categoric, 5-0, meciul cu Odorheiu Secuiesc şi are acum 10 puncte avans peste echipa lui Gică Barbu. Ba mai mult, Unirea a căzut pe locul cinci, fiind depăşită cu un punct chiar de către adversarul din această etapă.

Unirea Jucu: Horvat – Budăcan, Kereki, Pintea, Siecoban – Pop P, Luca, Fizeşan, Maxin – Brumă, Pop Al. Au mai intrat: Chiş, Rus, Opriş şi Toni. Antrenor: Gheorghe Barbu

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.