JSport.roJSport.ro

IMG_3400Unirea Jucu nu s-a ales cu nimic din deplasarea de la Sânmartin, acolo unde a jucat pe terenul liderului Luceafărul Oradea, în etapa a 23-a a seriei 5 din Liga a III-a.

Echipa clujeană a pierdut cu 0-2 în faţa unei formaţii care şi-a asigurat promovarea înaintea acestei runde, datorită retragerii din campionat a celor de la CSM Sighet. Tot din acest motiv, însă, jucanii au urcat un loc în clasament faţă de poziţia ocupată înaintea acestui meci, eşecul de la Sighet, din urmă cu două etape, transformându-se automat în victorie, maramureşenii pierzând toate meciurile din retur cu 0-3.

Astfel, Unirea se află acum în obiectivul trasat de conducere la începutul campionatului, locurile 1-3, asta chiar dacă la Jucu se vorbea intens de promovare după prima parte a sezonului. Ba mai mult, trupa pregătită de Gheorghe Barbu are şanse să termine chiar pe locul al doilea acest campionat, programul din ultimele trei etape rămase fiind mult mai uşor faţă de cel al Avântului Reghin, echipă aflată acum la trei puncte în faţa Unirii.

Jucul are asigurată victoria în runda următoare, când ar fi trebuit să o întâlnească pe Luceafărul Bălan, după care va avea meci la Miercurea Ciuc şi cu Sănătatea Cluj, pe teren propriu. În schimb, Reghinul va juca acasă cu CS Iernut, în deplasare la Oşorhei, dar va avea şi un derby cu Industria Galda, pe teren propriu, în ultima etapă. Pentru ca alb-negrii să termine pe poziţia a doua, mureşenii trebuie să piardă un meci sau să facă două rezultate de egalitate, asta în condiţiile în care formaţia din judeţul Cluj îşi va câştiga ultimele două meciuri. De menţionat că, la egalitate de puncte între Unirea şi Avântul, ocupanta poziţiei secunde se va decide la golaveraj, ambele jocuri directe încheindu-se 0-0, astfel că Unirea trebuie să-şi asigure şi victorii la un scor confortabil în meciurile rămase.

Mai jos aveţi formaţia Unirii Jucu de la Oradea, o partidă jucată după două săptămâni de pauză, următorul meci al Unirii fiind după alte 14 zile, la Miercurea Ciuc.

Unirea Jucu: Horvat – Chiş, Pistol, Kereki, Opriş – Pintea, Luca, Bucur – Maxin, Brumă, Pop Alex. Au mai intrat: Coţi, Siecoban şi Giurgian. Antrenor: Gheorghe Barbu

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.