JSport.roJSport.ro

img_8439Unirea Jucu a bifat cea mai dură înfrângere din acest început de sezon, 1-4 pe terenul Viitorului Ulmeni, în etapa a treia a Ligii a III-a, însă, paradoxal, după cel mai bun joc prestat până acum.

Echipa clujeană a plătit scump pentru greşelile de pe faza defensivă, însă capitolul ofensiv l-a mulţumit pe antrenorul Alpar Meszaros, deşi formaţia sa a marcat un singur gol. Cel puţin şase ocazii importante au ratat Alex Pop şi colegii săi la poarta gazdelor, doar Fertea reuşind să fructifice una dintre şansele create. Golul atacantului jucanilor a fost prea puţin pentru ca Unirea să plece cu măcar un punct de la Ulmeni, însă “Meszi” vede partea plină a paharului.

“Echipa a avut atitudine, dar a fost un meci în care adversarul a avut cinci ocazii şi a dat patru goluri. Noi am avut şase ocazii clare, iar acest scor e unul mincinos. Pe de altă parte, suferim pe axul central, acolo unde suntem amatori, dar e un început nou, echipa a avut atitudine, însă cred că trebuie să mergem şi pe la biserică. Orice şut al adversarului e gol, cred că ne-au atins şi blestemele duşmanilor pentru că avem şi accidentări, ratăm foarte mult, practic e un blocaj total. Orice ghinion are şi un sfârşit, însă”, ne-a spus, optimist, antrenorul Jucului.

De menţionat şi că măsurile luate de conducerea Unirii etapa trecută asupra jucătorilor au fost ridicate înaintea meciului de la Ulmeni, iar aceştia îşi vor încasa în continuare salariile.

Unirea Jucu

Ţicrea
Bituleanu
Lupu
Băghiceanu
Budăcan
Bucur
Enescu
Pop Vlad
Cubleşan
Fertea
Maxin

Au mai intrat: Brumă, Al Pop, Fl Dan. Antrenor: Alpar Meszaros

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.