JSport.roJSport.ro

Clubul Unirea Jucu s-a despărţit de cinci jucători care au îmbrăcat, în turul acestui sezon, tricoul alb-negru.

Pentru noua formaţie a lui Adrian Iencsi nu vor mai evolua, în 2017, Marius Ionescu, Viorel Ionaşcu, Gabriel Luca, Vlad Pop şi Claudiu Rogozan, cei cinci încheindu-şi, pe cale amiabilă, contractele cu Unirea. Aceştia ar urma să fie înlocuiţi până la 1 ianuarie de alţi jucători, cu câţiva dintre ei oficialii jucanilor ajungând la un acord verbal, mai lipsind doar semnătura de pe contract.

Conducerea Unirii vrea ca lotul pe care Iencsi se va baza în retur să fie stabilit, cel mai târziu, până la reunire, astfel încât la pregătirea de iarnă să participe toţi jucătorii care ar trebui să ducă pe podium formaţia jucană la finalul campionatului.

Reamintim, antrenorul din tur al Unirii, Alpar Meszaros, a fost numit manager general, Adrian Iencsi urmând să se ocupe de pregătirea echipei în retur.

Joma - JSport.roJSport.ro

4 COMENTARII

  1. Nu, nu a renuntat Unirea Jucu la ei, ei au cerut sa plece de la echipa (cel putin doi dintre cei enumerati)… E o diferenta de nuanta, stimate domn ziarist… Este incorect sa inoculati ideea ca a renuntat clubul la ei, cand, de fapt, este tocmai invers. Grav ar fi, si nu insinuez nimic, sa stiti adevarul si sa mintiti prin omisiune… n-ar fi deontologic, dar deșpre ce vorbim…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.