JSport.roJSport.ro

IMG_3431Unirea Jucu, formaţia clujeană cea mai bine clasată în Liga a treia, s-a impus cu 2-0 pe teren propriu împotriva harghitenilor de la AFK Csikszereda.

Victoria elevilor pregătiţi de Gheorghe Barbu s-a conturat doar în a doua repriză, atunci când alb-negrii au fost mai determinaţi, golurile lui Gavrilescu şi Luca, de la jumătea părţii secunde, venind logic, conform cursului jocului din ultimele 45 de minute. De altfel, acest lucru a fost remarcat şi de către tehnicianul Unirii la final, Gheorghe Barbu fiind nemulţumit de modul cum s-a desfăşurat jocul în prima repriză.

„Paradoxal, chiar dacă am avut avantaj vântul în prima repriză, un vânt foarte puternic, nu am reuşit să tragem la poartă şi să profităm. De altfel, nicio echipă nu şi-a creat nicio ocazie în primele 45 de minute şi, la cum am jucat în prima repriză, nu-i băteam trei zile, tot 0-0 se termina. În a doua repriză am controlat jocul, am accelerat mai mult, am pus mingea jos şi au venit şi golurile. Băieţii se trezesc mai greu în ultima perioadă în meci şi de-abia aşteptăm ultima etapă, apoi să vină vacanţa şi să ne liniştim”, ne-a declarat tehnicianul Jucului.

Victoria cu 2-0 în faţa echipei din Miercurea Ciuc a urcat-o pe Unirea pe locul 3 în clasament, la un punct de lider, clujenii profitând de remiza dintre Luceafărul Oradea şi CSM Sighet, 1-1.

Unirea Jucu a evoluat în acest meci cu următorul “11”: Horvat-Butecan, Kereki, Coţi, Turcu-Luca, Pintea, Maxim, Gavrilescu-Moldovan, Alex Pop. Au mai intrat Patrick Pop, Chiş, Vulpe şi Akari.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.