JSport.roJSport.ro

Industria-Galda-de-Jos-Unirea-Jucu-49Unirea Jucu a pierdut derby-ul de la Galda de Jos, 1-2, o partidă în urma căreia a căzut la cinci puncte în spatele primului loc în clasament.

Formaţia pregătită de Gică Barbu a luat golul decisiv în minutul 82, însă tehnicianul clujenilor a fost foarte supărat pe arbitrajul partidei din judeţul Alba. Ba mai mult, oficialii Unirii au cerut înregistrarea jocului, al cărui rezumat îl puteţi vedea mai jos, aceştia dorind să meargă inclusiv la FRF.

„A fost un joc spectaculos în care noi am construit, noi am fost echipa pozitivă, dar aşa-i fotbalul, când ratezi te pedepseşte. Am primit goluri foarte uşoare, dar şi cu ajutorul arbitrilor, pentru că a fost o viciere clară de rezultat. Am avut două lovituri de la 11 metri, mi-a recunoscut şi antrenorul lor, şi tuşierul a zis că a fost contact, iar golul doi al lor a fost suspect de offside. E păcat pentru că muncim, construim, mai şi greşim, dar nu poţi să vii să faci aşa ceva, ce au făcut arbitrii. Ca joc am fost peste cei de la Galda, încă ratăm mult, dar în acest meci cam 90% ne-au lipsit nişte arbitri corecţi”, a fost declaraţia antrenorului Unirii, Gheorghe Barbu.

Cele mai importante faze ale meciului de la Galda, în format video, le puteţi vedea mai jos pe site-ul nostru. De menţionat că Unirea Jucu are doar două înfrângeri până acum, ambele în faţa Industriei Galda.

Joma - JSport.roJSport.ro

2 COMENTARII

  1. La ce meci v-ati uitat domnu antrenor? Per ocazii galda a avut de 3 ori mai multe decât jucu. Să fim serioși..acuzați arbitrajul în loc să va uitați în ograda proprie. Rușine !!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.