JSport.roJSport.ro

IMG_3413Unirea Jucu se află în faţa unui meci cu Csikszereda în liga a treia, partidă pe care clujenii sunt obligaţi să o câştige pentru a ţine aproape de prima poziţie în clasament.

Harghitenii s-au „strecurat” până pe locul şase în clasament fără să atragă atenţia prea mult asupra lor, după ce şi-au câştigat aproape toate meciurile cu formaţiile fără pretenţii din campionat. Acest lucru a făcut ca ei să ajungă la doar cinci puncte în spatele echipei pregătite de Gică Barbu, astfel că jucătorii Unirii trebuie să fie foarte atenţi înaintea partidei de mâine.

O victorie este obligatorie şi în condiţiile în care clujenii ar putea urca cel puţin pe locul trei în clasament la finalul etapei. Vecinele Jucului de clasament, Luceafărul Oradea şi CSM Sighet, se întâlnesc în meci direct, iar o remiză ar fi perfectă pentru Unirea care, în cazul unei victorii sâmbătă, are şase mari să ierneze pe podium.

Unirea Jucu- Csikszereda va începe la ora 14:00, pe terenul din Jucu de Mijloc şi contează pentru etapa a 12-a, penultima a turului.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.