JSport.roJSport.ro

IMG_3315Unirea Jucu se va reuni miercuri, 20 ianuarie, la primul antrenament al echipei care ţinteşte promovarea în liga secundă neparticipând, însă, şi Andrei Moldovan.

Venit de la Unirea Dej în vară, atacantul care a bifat şi meciuri în Liga a II-a pentru Jiul Petroşani sau Minerul Lupeni nu l-a mulţumit pe antrenorul Gheorghe Barbu. În aceste condiţii, tehnicianul Jucului a decis să-l lase pe Moldovan, care a marcat doar două goluri în tur, la formaţia de Liga a IV-a Mureşul Vinţu de Jos, ce evoluează în judeţul Alba.

„El nu a fost ce ne-am aşteptat noi, nu a reuşit să facă ce trebuia, mai ales şi la ce investiţii s-au făcut în el, pentru că a venit accidentat la noi. Nu a dat randamentul scontat şi căutăm alte soluţii în atac. Sunt o serie de jucători care vor să vină la noi, care ne sună, iar dacă vor arăta ceva, vor rămâne cu noi. În viziunea mea, dacă aş putea ’prinde’ doi jucători din cei care se anunţă, ar fi ok”, a declarat antrenorul Jucului.

Primul amical al Unirii va fi cu Universitatea Cluj, în 27 ianuarie, după care va urma un cantonament în care Gică Barbu speră că găsească formula ideală pentru a ataca promovarea în a doua ligă. Vestea bună pentru Unirea este că preşedintele Daniel Chiorean a ieşit din spital, astfel că toată lumea de la echipă va lucra la potenţial maxim încă de săptămâna viitoare.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.