JSport.roJSport.ro
foto: adevarul.ro

După mutările din această iarnă de la Unirea Jucu, antrenorul Alpar Meszaros devenind manager general, formaţia de Liga a III-a şi-a găsit un nou tehnician.

Fostul mare jucător al Rapidului, Adrian Iencsi, a semnat un contract cu echipa care a terminat pe locul şapte în seria a cincea. În vârstă de 41 de ani, cel care are la activ peste 200 de meciuri în cadrul primei ligi din România a acceptat să facă parte din noul proiect al Unirii Jucu, întins pe o perioadă de trei ani.

Iencsi a antrenat-o ultima oară pe Foresta Suceava, de care s-a despărţit imediat după startul acestui sezon, în trecut cel care a îmbrăcat şi de 30 de ori tricoul naţionalei României mai stând şi pe banca echipelor FC Voluntari, FC Hunedoara sau Sporting Turnu-Măgurele.

Noul antrenor al Unirii Jucu, adus la echipa clujeană de către Alpar Meszaros, va începe munca în luna ianuarie, odată cu reunirea alb-negrilor, până atunci formaţia de Liga a III-a urmând să treacă şi printr-o serie de schimbări la nivelul lotului de jucători.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.