JSport.roJSport.ro

SituaIMG_3431ţia incertă de la Unirea Jucu pare a se încheia într-un mod fericit, comuna clujeană urmând să aibă, foarte probabil, şi în sezonul următor fotbal de Liga a III-a.

Condiţia pusă de noul primar Valentin Pojar pentru ca Unirea să reziste în acest eşalon fotbalistic a fost îndeplinită, iar un sponsor privat va prelua clubul în următoarele zile. Ultima discuţie urmează să fie purtată în această săptămână între Primărie şi, potrivit surselor noastre, o companie multinaţională interesată de Unirea Jucu, cea care urmează să asigure plata salariilor la echipa de fotbal.

„Am vorbit cu asociaţii, cu membrii fondatori ai echipei şi ar fi de acord să vină un investitor privat şi un nou manager la echipă. Acest investitor există, nu pot să dau mai multe detalii acum, dar aşteptăm, le-am cerut să vină cu o scrisoare de intenţie pentru a vedea ce vor şi cum vor să facă, iar în zilele următoare vom purta discuţia finală”, a declarat primarul Jucului, Valentin Pojar.

Afacerea pare că se va încheia în proporţie de 90%, iar noii oficiali ai echipei de fotbal vor avea termen până în 20 iulie ca să înscrie echipa în Liga a III-a.

Reamintim, edilul comunei clujene a spus în urmă cu două săptămâni că echipa nu va mai fi finanţată de Primărie cu un buget care să permită activarea în al treilea eşalon fotbalistic al României, singura salvare reprezentând apariţia unui investitor care să asigure plata salariilor pentru Liga a III-a.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.