JSport.roJSport.ro

img_8511Unirea Jucu a reuşit să obţină, vineri seara, prima victorie din acest sezon al Ligii a III-a. Formaţia lui Alpar Meszaros pare că a trecut peste pasa proastă din startul campionatului, pe care l-a început cu trei eşecuri la rând, acum reuşind s-o învingă pe Avântul Reghin, 2-0.

Jucanii au dominat în cea mai mare parte a meciului, Cubleşan şi colegii săi fiind superiori atât tactic, cât şi fizic pe toată durata celor 90 de minute. Chiar dacă la pauză a fost 0-0, Unirea a reuşit să rezolve jocul în partea secundă, prin golurile lui Bucur şi Cubleşan, alb-negrii făcând uitate mai ales primele două meciuri, cu FC Bistriţa şi Unirea Dej, atunci când au jucat sub aşteptări.

Victoria este cu atât mai preţioasă cu cât a venit în faţa unei echipe care avea punctaj maxim înaintea acestei partide, Reghinul fiind o candidată serioasă în lupta pentru promovare.

Fericit după această victorie, Alpar Meszaros a declarat că pentru Unirea Jucu abia acum a început campionatul.

„A fost un meci foarte bun făcut de băieţi, care au înţeles în sfârşit cam ce trebuie să presteze pe teren. Am câştigat meritat, fără dubii, cu un raport de cornere de 14-3, într-un joc în care am crescut de la minut la minut. Cred că s-a spart ghinionul care ne-a înconjurat până acum şi mă bucur că am reuşit să dominăm Reghinul din punct de vedere fizic, lucru care îmi dă mari speranţe. Pentru noi, astăzi a început campionatul”, a spus tehnicianul Jucului după acest meci.

Unirea va merge la Iernut în runda următoare, iar apoi va primi vizita Metalurgistului Cugir, o altă echipă în mare formă în acest debut de sezon.

Unirea Jucu

Silaghi
Bituleanu
Ionescu
Băghiceanu
Budăcan
Rogozan
Bucur
Pop Vlad
Cubleşan
Fertea
Maxin

Au mai intrat: Alex Pop, Fl. Dan, Brumă. Antrenor: Alpar Meszaros

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.