JSport.roJSport.ro

IMG_4110După mai bine de trei luni de pauză, vineri, 2 septembrie, va începe o nouă ediţie a Ligii a III-a. Clujul se va baza pe trei echipe, însă niciuna nu îşi doreşte promovarea la finalul sezonului.

Unirea Jucu, formaţie care şi-a propus accederea în liga secundă în campionatul trecut, şi-a stabilit drept obiectiv, acum, clasarea la mijlocul ierarhiei. Jucanii au trecut prin mari schimbări în pauza competiţională, noua conducere a clubului punând la bătaie un proiect pe trei ani, care se învârte, mai degrabă, în jurul promovării tinerilor.

“În următorul sezon avem drept obiectiv clasarea la mijlocul ierarhiei, dar vrem să ne concentrăm şi pe creşterea de copii şi juniori, să le dăm posibilitatea la toţi juniorii să joace în acest campionat. Am început acum un proiect pe trei ani, perioadă în care vrem să aducem lângă noi copii talentaţi, cărora să le dăm posibilitatea să joace în Liga a III-a”, a declarat noul antrenor al Unirii, Alpar Meszaros.

Jucanii vor debuta în campionat la Bistriţa, vineri, de la ora 17:00, în timp ce Sănătatea Cluj, formaţia care speră la un sezon cel puţin la fel de bun ca precedentul, pe care l-a terminat pe locul şase, va începe campionatul la Mediaş, cu Gaz Metan II.

Unirea Dej, cealaltă echipă clujeană din seria 5 a Ligii a III-a, va sta în prima rundă.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.