JSport.roJSport.ro
foto: sportulbistritean.ro

Problemele prin care a trecut FC Bistriţa în turul seriei a cincea a Ligii a III-a s-au rezolvat în această iarnă, asta deşi, la un moment dat, se părea că echipa se va retrage din campionat.

Conducerea formaţiei bistriţene a reuşit să semneze, în cele din urmă, un protocol de colaborare cu cealaltă echipă a oraşului, Academia Gloria Bistriţa, aflată pe locul doi în Liga a IV-a, iar lucrurile au reintrat în normalitate.

“Problema era existenţa unui singur club la Bistriţa, care să depună proiecte pentru finanţări pe legea 350. Am făcut şi un protocol prin care toţi antrenorii care sunt la Liga a IV-a să treacă pe FC Bistriţa şi o să continuăm şi cu echipa de Liga a IV-a, toată activitatea urmând să fie coordonată de către FC Bistriţa. Săptămâna viitoare vom începe şi activitatea la echipa din Liga a III-a”, ne-a spus preşedintele bistriţenilor, Florin Sângeorzan.

Aproape toţi jucătorii care au evoluat în tur la FC Bistriţa au părăsit echipa în această iarnă, iar acum, odată rezolvată continuarea activităţii, vor fi efectuate şi transferuri. Pe lângă localnici, conducerea formaţiei ardelene va încerca să completeze lotul şi cu jucători “din alte părţi”, potrivit lui Sângeorzan, care a dat ca sigură prezenţa echipei sale la Jucu, în prima etapă a returului Ligii a III-a, programată pe 4 martie.

Din cauza problemelor financiare, FC Bistriţa nu s-a prezentat la meciul cu Metalurgistul Cugir din tur, în timp ce juniorii introduşi la partida cu Unirea Dej au pierdut cu 0-11.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.