JSport.roJSport.ro

Unirea Tritenii de Jos şi AS Viile Dejului au făcut spectacol în ultimul meci al zilei de sâmbătă din etapa a 27-a a Ligii a IV-a, scor final 4-3.

Gazdele au condus cu 3-1, au fost egalate după două lovituri de la 11 metri, dar au câştigat în minutul 90, printr-un gol al lui Andrei Pintilie, validat de către tuşierul Cosmin Bogdan.

Acesta a semnalat că mingea a trecut linia porţii după ce a lovit, în prealabil, bara, însă faza care a decis meciul a fost contestată vehement de către oaspeţi, gazdele dându-i dreptate arbitrului asistent. La final, însă, ambele echipe au fost supărate pe prestaţia „centralului” Horaţiu Popa.

Acesta a fost acuzat de către Unirea Triteni, în special, pentru că a acordat „un penalty inexistent” Dejului la scorul de 3-1, în timp ce oaspeţii, influenţaţi şi de golul din ultimul minut, s-au referit la întreaga manieră.

„A fost cel mai slab arbitru care m-a arbitrat în acest sezon. Nu se poate să dai un penalty inexistent la 3-1, au râs şi adversarii, şi să-i aduci peste noi. Eu am primit galben la o fază în care i-am zis să măsoare nouă metri, iar el mi-a spus că măsoară din priviri. Chiar dacă am câştigat, sunt supărat pe maniera de arbitraj şi le dau dreptate şi adversarilor. Suntem două echipe agresive, guralive şi AJF-ul nu poate să trimită un arbitru slab pregătit la un astfel de joc. Iar referitor la gol, a fost foarte clar, a intrat un metru mingea în poartă, eu m-am bucurat chiar când am trimis spre poartă. Mă rog, adversarii au tot dreptul să fie frustraţi, a fost minutul 90, dar jocul nostru era mult mai uşor dacă nu s-ar fi dat acel penalty inexistent la golul de 3-1. Mă bucur că am câştigat totuşi, suntem acolo unde trebuie să fim şi sper să câştigăm şi cu Câmpia etapa viitoare”, a declarat antrenorul-jucător al Triteniului, Andrei Pintilie, cel care a mai înscris un gol în meciul de ieri, Cristi Paleoca şi Crişan fiind ceilalţi marcatori ai gazdelor.

„Am primit un gol inexistent în minutul 90. A fost 3-1 pentru ei, am egalat, după care i-a adus peste noi, iar la final i-am întrebat pe băieţi dacă a fost gol, pentru că a fost o învălmăşeală acolo, dar au zis că nu a fost niciun gol. Sunt mai mult decât supărat din acest motiv, însă m-a deranjat şi arbitrajul din acest meci. Nu e posibil să ne facă iar de minune. Ambele echipe au fost dezavantajate, doar că noi am primit un croşeu de la arbitri în loc să primim de la adversari. Nu au putut să ne dea ei gol pe final şi ne-a dat arbitru. De fapt, arbitrii cred că nu au rezistat presiunii suporterilor din tribune, care i-au ameninţat în câteva rânduri”, ne-a spus şi preşedintele dejenilor, Cosmin Groza, toate golurile oaspeţilor fiind reuşite de Alin Toma.

Această victorie o urcă din nou pe Unirea Tritenii de Jos peste Ardealul Cluj în clasament, pe locul şapte, în timp ce dejenii rămân pe locul 12, însă pot fi depăşiţi mâine de Unirea Floreşti, care o va întâlni pe Viitorul Mihai Georgescu.

Unirea Triteni

Rusu Al.
Luduşan
Paleoca B.
Pintilie An.
Indreica
Ozvadă
Câmpian
Paleoca Cr.
Saşa
Podariu
Petrea

Au mai intrat: Crişan, Deiac, Voievod. Antrenor: Andrei Pintilie

AS Viile Dejului

Ruţă
Cengheri
Toma
Bota
Popan
Sălătioan
Farkas
Hoza
Popa
Banias
Trif

Au mai intrat: Nemeti, Berende. Antrenor: Sabin Coc

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.