JSport.roJSport.ro

11986419_844443475653338_7732311483858941365_nUnirea Tritenii de Jos a câştigat categoric meciul cu CFR Dej, din ultima etapă a turului Ligii a IV-a, 5-0.

Meciul, disputat pe un teren foarte afectat de precipitaţiile din ultimele zile, a fost la discreţia gazdelor, care nu au avut nicio problemă, asta deşi dejenii au mers la Triteni după câteva prestaţii reuşite în ultimele etape. Mai puternici inclusiv din punct de vedere fizic, elevii lui Andrei Pintilie au marcat de trei ori până la pauză, prin Cristian Paleoca şi Paul Ceclan, ultimul autor a unei “duble”, iar după reluare Silviu Saşa şi Alex Podariu au stabilit scorul final.

De menţionat şi că primele patru goluri au fost reuşite de jucători sub 19 ani, iar această victorie o păstrează pe Unirea Triteni pe locul nouă în clasament, cu 14 puncte. CFR Dej a încheiat turul cu patru puncte, însă, în funcţie de restanţa pe care o mai are de disputat Ardealul, poate termina pe ultimul loc în clasament.

“Felicit echipa pentru jocul practicat, pentru munca depusă şi, mai ales, pentru caracterul de învingători de care au dat dovadă jucatorii, care au înţeles că e foarte important să încheiem turul după atâtea probleme cu o victorie. Băieţii au dat totul pe teren, chiar dacă terenul a fost unul foarte greu, am reuşit să ne facem jocul nostru obişnuit bazat pe viteză, pe pătrunderile pe flancuri, un joc la discreţia noastră pe care l-am dominat permanent. La fel ca şi în meciurile trecute, şi de această data am folosit şase juniori, ba mai mult, din cele cinci goluri, patru au fost marcate de aceşti copii care, zi de zi, evoluează, cresc frumos în valoare şi îmi arată că mă pot baza pe munca şi calitatea lor”, a spus antrenorul Unirii, Andrei Pintilie.

“Au jucat mult mai bine decât noi. Primele 15 minute au fost mai echilibrate, după care au jucat mult mai bine. Noi am făcut un meci foarte slab faţă de ultimele partide, am jucat slab în apărare, la mijloc, iar în atac nu am contat absolut deloc. Dacă am avut două-trei ocazii… Ei au fost mai puternici decât noi în primul rând fizic”, ne-a spus şi Alexandru Kiss, oficialul CFR-ului.

Unirea Triteni: Rusu-Ozvada, Paleoca B., Rus, Ceclan, Câmpian, Saşa, Podariu, Deac, Paleoca C., Silvăşanu. Au mai intrat: Gall A.,Costin, Cicoş şi Galea. Antrenor: Andrei Pintilie

CFR Dej: Florea-Boldor, Todică, Prodan, Marian, Bereczki, Ciurean, Silaşi, Cociş, Husa, Poleac. Au mai intrat: Bonţidean şi Papp. Antrenor: Darius Boldor

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.