JSport.roJSport.ro

La trei zile după eşecul cu Sticla Turda, Unirea Triteni s-a revanşat în faţa suporterilor.

Trupa lui Andrei Pintilie a câştigat cu 3-1 meciul jucat cu Olimpia Gherla, în etapa a 23-a a Ligii a IV-a.

Deşi accidentat, antrenorul jucător al Triteniului a ţinut acum să intre pe teren încă din start, spre deosebire de meciul cu Turda, atunci când a evoluat doar în repriza a doua. Prezenţa lui Pintilie s-a văzut şi în determinarea elevilor săi, dar şi pe tabelă, Triteniul deschizând scorul chiar prin golul acestuia.

Gherlenii au egalat însă înainte de pauză, prin Dascăl, însă gazdele au obţinut până la urmă victoria în partea secundă. Bărbos şi Tot au adus trei puncte importante în tabăra Triteniului, care a urcat deocamdată pe locul cinci în clasament.

Gherlenii, în schimb, sunt în cădere liberă. Ultima victorie a Olimpiei a fost acum aproape o lună, la Iclod, de atunci galben-albaştrii bifând trei înfrângeri şi o remiză în campionat şi Cupa României. Între ele a fost un succes la „masa verde” cu Viitorul Mihai Georgescu, dar care nu îi ajută foarte mult pe gherleni.

Arieşul Mihai Viteazu i-a depăşit în clasament, trupa lui Lucian Roşu primind şi ei trei puncte în această etapă, tot datorită retragerii Viitorului.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.