JSport.roJSport.ro
foto: stadiumguide.com
foto: stadiumguide.com

România-Spania se va juca la Cluj-Napoca, iar România – Lituania la Giurgiu, a anunţat vineri oficial FRF. Anterior, primarul interimar al Bucureştiului, Răzvan Sava, a avut o nouă întâlnire, vineri, cu preşedintele Federaţiei, Răzvan Burleanu şi s-a arătat încrezător că Arena Naţională poate fi redeschisă.

UPDATE (17.26) Deşi eventuala redeschidere a Areneţi Naţionale ar fi putut înclina balanţa găzduirii meciului cu Spania în capitală, în cele din urmă Federaţia Română de Fotbal a anunţat în cursul zilei de vineri că a decis ca meciul amical cu Lituania să se joace la Giurgiu, în timp ce partida amicală cu Spania va fi găzduită de Cluj-Napoca. “Federația Română de Fotbal anunță că s-a luat o decizie în privința stadioanelor ce vor găzdui meciurile amicale programate la finalul acestei luni. Astfel, partida cu Lituania se va disputa la Giurgiu pe arena ”Marin Anastasovici” în data de 23 martie, ora 20:00, iar întîlnirea cu Spania va avea loc pe 27 martie, pe Cluj Arena, de la ora 21:45”, a anunţat FRF pe site-ul oficial.

Spera să se joace la Bucureşti

Potrivit lui Răzvan Sava, redeschiderea Arenei Naţionale s-ar putea produce cel mai târziu în 21 martie, primarul dând de înţeles că decizia se află la Ministerul Dezvoltării Regionale, condus chiar de către clujeanul Vasile Dâncu.

„Am depus la MDRAP expertiza tehnică făcută la un laborator din Italia acreditat la nivel european. În urma testelor făcute a reieșit că materialul este de clasa B, deci este compatibil cu legislația în vigoare și pe baza expertizei trebuie să primim agrementul necesar ca Arena Națională să obțină autorizația de securitate la incendiu. Îi solicit public domnului vicepremier Dâncu să grăbească procedurile la minister și să elibereze agrementul necesar. Am depus expertiza în data de 19 februarie. Teoretic, cel mai tarziu pe 19 martie am putea avea agrementul pentru obținerea autorizației. Cel mai tarziu, pe 21 martie am putea deschide stadionul. În cazul în care MDRAP nu va elibera agrementul, voi găsi altă soluție pentru a-l redeschide cat mai repede”, a anunţat Răzvan Sava, pe contul său de Facebook.

 

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

  1. sa-mi bag pooooola in toti miticii, astia isi bat joc de noi, da ca vin, ba ca nu, jegul uman iordanescu, regheblat, palmierul si soldoveanul burleanu, hai de cfr, unde esti tu sa-i mai calci pe gat

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.