JSport.roJSport.ro
foto: youtube.com

CFR Cluj a scăpat, cel puţin pentru următoarele luni, de procesul intentat de SC. Joma România SRL, cu sediul în Târgu Mureş, care a cerut 500.000 de euro clubului clujean pentru nerespectarea în totalitate a contractului care a expirat în vară.

La termenul de vineri s-au amânat pronunţările atât în cazul ieşirii din insolvenţă a clubului, cât şi în cel legat de contestaţia depusă de unul dintre importatorii şi distribuitorii produselor brandului spaniol Joma, decizia în ce priveşte firma de echipament fiind dată în această dimineaţă.

„S-a respins contestaţia formulată de Joma România. Era un litigiu care avea ca obiect o măsură a administratorului judiciar, pe care acesta a luat-o în legătură cu o creanţă a acestei societăţi. Practic, plata acestei creanţe s-a născut după momentul deschiderii procedurii de insolvenţă şi a fost contestată măsura administratorului judiciar de a nu face plata respectivei creanţe”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Tribunalului Comercial Cluj, Flavius Moţu.

Decizia de astăzi nu este definitivă, însă, SC. Joma România SRL putând face recurs la Curtea de Apel în termen de şapte zile de la comunicare.

Peste o săptămână judecătorul sindic se va pronunţa şi asupra ieşirii din insolvenţă a clubului, foarte probabil decizia urmând să fie una pozitivă.

UPDATE

Mai jos aveţi decizia dată dată la termenul de ieri:

Respinge contestaţia formulată de contestatoarea J. R. S.R.L. împotriva măsurii de respingere a cererii sale de plată a creantei curente în sumă de 2.742.310,59 lei din averea debitoarei F. C. CFR 1907 C. S.A. prezentată în raportul de activitate nr. 6801/29.11.2016 întocmit de administratorul judiciar RTZ & PARTNERS SPRL.Ia act că nu s-au solicitat cheltuieli de judecată de către debitoare prin administrator judiciar si prin administrator special.Cu drept de apel în termen de 7 zile de la comunicare, cu depunerea apelului la Tribunalul Specializat Cluj.Pronunţată în şedinţă publică azi, 13.03.2017.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.