JSport.roJSport.ro
FOTO Facebook Baza Sportivă Napoca
FOTO Facebook Baza Sportivă Napoca

Două dintre cele mai puternice echipe de la ultimele ediţii ale Cupei Liceelor din Cluj-Napoca dispută miercuri, 8 iunie, de la ora 13, finala competiţiei din acest an, în urma semifinalelor care au avut loc vineri.

UPDATE Organizatorii au anunţat că vor fi oferite prin tragere la sorţi câte o invitaţie dublă la Electric Castle şi la Untold, festivaluri programate în această vară la castelul Banffy de la Bonţida, respectiv la Cluj.

Finala mare, între Liceul Augustin Maior şi Liceul cu Program Sportiv se va disputa de la ora 13, la Sala Sporturilor “Horia Demian” şi va fi urmată de un triunghiular demonstrativ la care participă echipa “U” ’90 & friends, echipa profesorilor de sport şi cea a bloggeriilor.

Formaţia “U” ’90 & friends îi va avea în componenţă pe Călin Ciucur, Cristi Dulca, Marco Dulca, Cristi Pojar, Sorin Vădana, Radu Sabo, Alin Bănceu, Feri Dican, Romulus Cîmpian, Marius Popescu, Stelian Gherman, Orlando Borz, Alpar Meszaros. Antrenor: Vasile Dobrău

 

 

Liceul “Augustin Maior”, câştigătoarea trofeului anul trecut, a învins Liceul Energetic cu 10-1 şi va juca finala contra LPS, care a trecut de “Gheorghe Lazăr” cu 12-3. Învinsele se vor opune în finala mică, potrivit Ovidiublag.ro.

Liceul cu Program Sportiv (LPS) a câştigat de cinci ori trofeul în ultimii ani, în timp ce “Augustin Maior” a obţinut titlul în 2015.

Finalale Cupei Liceelor 2016 vor avea loc pe 8 iunie la Sala Sporturilor “Horia Demian”, după următorul program:

12:00 Liceul Energetic – Gheorghe Lazăr (finala mică)
13:00 Augustin Maior – LPS (finala mare)
14:00 Triunghiular demonstrativ – în care se vor întâlni echipa profesorilor de sport, fostele glorii ale fotbalului din Ardeal și echipa bloggerilor.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.