JSport.roJSport.ro
foto: Silviu Cristea
foto: Silviu Cristea

Radu Crişan are o înălţime de aproape doi metri la doar 19 ani şi este o piesă de bază în defensiva Universităţii Cluj. Purtătorul tricoului cu numărul 6 a făcut saltul către echipa mare în această iarnă, cu ajutorul antrenorului de atunci al lui „U”, George Ogăraru, iar acum a ajuns titular la echipa care nu a început, însă, deloc strălucit sezonul.

Nivelul ligii secunde e total diferit faţă de ceea ce am întâlnit la nivel de juniori sau Liga a III-a, unde am mai jucat. Am avut de-a face cu adversari dificili, dar nu am întâlnit unul care să-mi dea mari bătăi de cap, nici chiar cu Steaua. Avem jucători talentaţi şi cred că timpul va demonstra că suntem, într-adevăr, o echipă puternică”, a spus Radu Crişan, citat de site-ul oficial al Universităţii.

Conştient că obiectivul a devenit rămânerea în liga secundă, fundaşul de 1,97 metri este convins că, anul viitor, „U” Cluj se poate bate la promovarea în prima ligă. „Sincer, ne dorim victoria, pentru că aşa tratăm fiecare meci. Cred că s-a văzut asta, n-am jucat la egal nici o partidă. Chiar şi în Cupă am avut momente în care am forţat şi am pus presiune. Vrem să scoatem maximum la fiecare meci pentru că doar așa putem crește în valoare. Avem toate premisele pentru a forma o echipă puternică, iar la anul sunt convins că putem ataca promovarea, pentru că locul lui ’U’ Cluj este în Liga I, suntem o echipă de tradiție. Suporterii noștri superbi merită acest lucru”, a mai spus fundaşul Universităţii.

„Şepcile roşii” vor da cel mai greu examen al turului sâmbătă, pe terenul liderului FCM Baia Mare, de la ora 16:00.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.