JSport.roJSport.ro

Au mai rămas trei etape de disputat din turul Ligii a IV-a, dar vacanţa pare încă departe pentru cele 15 echipe.

Prima parte a sezonului se va termina în 25 noiembrie, dar dacă vremea bună pentru fotbal va persista, atunci se mai pot disputa încă trei etape din retur.

Oficialii AJF aşteaptă ultima săptămână a turului, dar şi previziunile meteo pentru începutul lunii decembrie, pentru a vedea dacă vor mai programa meciuri.

Deocamdată, o decizie oficială nu a fost încă luată, însă şefii fotbalui clujean ar dori să se dispute jocuri inclusiv în weekendul 15-16 decembrie. Totul depinde de vremea şi de temperaturile de afară, deocamdată iarna părând a fi foarte departe de România.

Dacă va începe returul la o săptămână după finalul turului, atunci, foarte probabil, toate meciurile vor fi programate vineri, 30 noiembrie, la fel ca şi jocurile din Liga a III-a, datorită Zilei Naţionale a României, sărbătorită în acest an sâmbăta. Nu doar etapele din al patrulea eşalon fotbalistic ar putea continua în decembrie, ci şi cele din Liga a V-a sau de juniori.

Experienţele de la începutul lunilor martie, atunci când multe terenuri erau acoperite de apă după topirea zăpezilor, e un alt motiv care îi fac pe oficialii AJF să se gândească la prelungirea anului fotbalistic 2018.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.