JSport.roJSport.ro

img_4917_1024x683Deşi ultima etapă a turului Ligii a IV-a a fost programată săptămâna trecută, Universitatea Cluj nu a intrat în vacanţă.

Antrenorul Marius Popescu mai vrea să lucreze încă cel puţin două săptămâni cu elevii săi până să le dea liber, iar pentru a-i ţine în ritm de meci a programat şi câteva partide amicale.

Prima dintre ele s-a disputat ieri, în Parcul Sportiv “Iuliu Haţieganu”, acolo unde Universitatea a întâlnit-o pe Unirea Dej, formaţia din Liga a III-a pregătită de Gheorghe Barbu. “Şepcile roşii” s-au impus cu 3-1 în faţa unui adversar pe care îl va întâlni, mai mult ca sigur, şi într-un meci oficial anul viitor, două dintre goluri fiind marcate de golgheterul clujenilor, Brian Lemac, celălalt aparţinându-i lui Paul Costea, în timp ce Ionuţ Podină a înscris pentru dejeni.

“U” Cluj mai are programate încă trei jocuri amicale, pe 6 decembrie urmând să o întâlnească pe Sănătatea Cluj, iar trei zile mai târziu va evolua cu LPS Satu Mare, ambele partide având loc tot în Parcul “Iuliu Haţieganu”.

“Studenţii” ar mai trebui să mai dispute un amical şi cu Unirea Jucu până la intrarea în vacanţă, însă data acestei partide, precum şi locul de desfăşurare, nu au fost deocamdată stabilite, dacă acest joc va pica atunci Unirea Dej va mai fi o dată adversarul clujenilor.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.