JSport.roJSport.ro

Actualul preşedinte al Asociaţiei Judeţene de Fotbal (AJF) Cluj, Vasile Marc, va câştiga fără emoţii un nou mandat de patru ani în fruntea fotbalului clujean.

Luni, 30 ianuarie, a fost termenul limită până la care potenţialii candidaţi şi-au putut depune dosarele, însă doar Vasile Marc a făcut acest lucru, astfel că cel care se află la conducerea fotbalului judeţean din 2013 va fi unicul candidat la alegerile de peste două săptămâni.

Surprize, însă, au apărut la candidaturile pentru cele două funcţii de vicepreşedinte, acolo unde şi-au depus dosarele reprezentantul echipelor de Liga a IV-a în Comitetul Executiv, Ioan Maja, în acelaşi timp şi antrenorul Unirii Floreşti, dar şi Leon Pal, membru în Comisia Teritorială a AJF Cluj la Gherla.

Vicepreşedinţii urmează să fie numiţi în cadrul Adunării Generale din 14 februarie, însă, ca şi în cazul preşedintelui, acest lucru va fi doar o formalitate. Candidaturile depuse la secretariatul AJF vor fi validate vineri, în cadrul şedinţei Comitetului Executiv, pentru a putea fi eligibile la Adunarea Generală.

Dacă unul dintre actualii vicepreşedinţi, Dorin Barbu, a împlinit vârsta de 70 de ani şi, potrivit statutului, nu mai are dreptul să candideze, cel de-al doilea, Ovidiu Fărăgău, îl va înlocui în fruntea Comisiei de Competiţii pe Eugen Hang. Acesta din urmă, ajuns la 82 de ani, vrea să lase pe mâna altcuiva unul dintre cele mai importante departamente de la AJF Cluj şi a ajuns la concluzia că Ovidiu Fărăgău, alături de care a lucrat în ultimii ani, este cel mai potrivit om pentru a-i prelua atribuţiile.

Adunarea Generală a AJF Cluj va avea loc în 14 februarie, în sala de conferinţe a Cluj Arena, şi va fi transmisă în format LIVE-TEXT de către CJSport.ro.

Joma - JSport.roJSport.ro

1 COMENTARIU

  1. Traieasca Partidul Comunist Roman ! In timp ce domnul Marcu candideaza la sefia .AJF.Cluj,parintii copiii lor de la fostul club de fotbal Potaissa Turda cauta avocat pentru a da in judecata Asociatia Judeteana de Fotbal, Interzicerea copiilor nevinovati de situata creata la fostul club si retinerea carnetelor de joc al accestor copii este un abuz din partea AJF Cluj.De asemenea parintii doresc si daune morale deoarece acesti copii nu au putut juca pe tot parcursul turului de campionat lucru deosebit de grav ingradirea dreptului de joc ,fara a avea vreo vina micutii fotbalisti,in timp ce fosti jucatori ai echipei de seniori isi continua activitatea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.