JSport.roJSport.ro

Alegerile pentru funcţia de preşedinte al Asociaţiei Judeţene de Fotbal (AJF) Cluj vor fi în 14 februarie, actualul şef, Vasile Marc, fiind mare favorit pentru un nou mandat de patru ani în fruntea fotbalului clujean.

Acesta a confirmat, pentru CJSport.ro, că va candida la alegerile de luna viitoare, menţionând şi că vrea să-şi facă o campanie înainte, chiar dacă, la cum stau lucrurile în acest moment, nu pare să aibă vreun contracandidat. Vasile Marc a spus că nu e prea devreme data de 14 februarie, explicând că nu a vrut să suprapună finalul campionatului cu alegerile pentru funcţia de preşedinte.

„Eu candidez precis, de restul nu ştiu ce să vă zic. Până în 30 ianuarie e termenul limită de înscriere şi atunci vom şti mai multe şi despre eventualii contracandidaţi. O să-mi fac şi o campanie înaintea alegerilor. Nu e devreme data de 14 februarie, de ce să fie? Întotdeauna erau în noiembrie, iar data trecută a apărut o situaţie mai deosebită şi le-am făcut în mai. Acum am zis să nu fie pe final de sezon, ci între, pentru că nu am vrut să suprapun finalul de campionat cu alegerile”, ne-a spus actualul preşedinte al AJF Cluj, care a împlinit, în 31 decembrie, 65 de ani.

La alegerile din 14 februarie vor fi aleşi şi cei doi vicepreşedinţi, condiţiile care trebuie îndeplinite pentru ca un candidat să-şi poată depune dosarul putând fi văzute AICI.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.