JSport.roJSport.ro

CFR Cluj pare să aibă un nou finanţator, în persoana lui Marian Băgăcean, cel care ar fi virat un milion de euro în conturile clubului.

Încă neprezentat oficial, despre Băgăcean, un consultant financiar din Cluj, au apărut scenarii potrivit cărora nu ar fi el finanţatorul real al clubului, însă acest lucru nu pare să-i deranjeze foarte mult pe reprezentanţii CFR-ului.

Vasile Miriuţă, în schimb, a precizat că a vorbit doar cinci minute cu Băgăcean în această săptămână, fiind ocupat cu “pregătirea echipei pentru play-off”, obiectivul principal al ardelenilor.

“Am vorbit cinci minute cu dânsul, dar nu prea am timp, pentru că trebuie să pregătesc echipa, să o duc în play-off. Dânsul s-a văzut interesat de fotbal, am discutat de câteva faze de la meciul cu Steaua, se vede că îi place fotbalul, dar mai multe nu am discutat pentru că nu e treaba mea. Treaba mea e să pregătesc echipa, să o aşez în teren, să joace bine şi să o duc în play-off”, a spus antrenorul CFR-ului.

Pe de altă parte, se pare că doar Miriuţă a vorbit cu noul patron al CFR-ului, nu şi jucătorii, care nu au fost anunţaţi de noile schimbări petrecute la club.

“Cunoştinţele mele despre noul patron se limitează la ce am văzut în ziar şi la ce aţi obţinut şi voi. Sper ca CFR-ul să revină pe primele locuri, să câştige trofee şi să participe în cupele europene”, le-a spus Laurenţiu Rus jurnaliştilor, legat de noul finanţator al echipei.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.