JSport.roJSport.ro

CFR Cluj a fost eliminată din Cupa României după ce a jucat mai bine de 70 de minute cu un om în plus pe teren, determinarea superioară a timişorenilor ducând meciul la lovituri de departajare.

Acolo, Larie şi-a bătut joc de un penalty într-un moment total nepotrivit, bănăţenii ratând, anterior o lovitură de la 11 metri, iar Deac a irosit penalty-ul decisiv.

La final, antrenorul Vasile Miriuţă s-a arătat extrem de supărat pe Larie pentru modul în care a ales să execute acel penalty, menţionând şi că echipa sa nu merita să ajungă în semifinale.

„Nu meritam să ne calificăm după jocul prestat. Am făcut un joc slab din păcate, e cel mai slab joc de când sunt la CFR. Trebuie să fie un accident, pentru că, din păcate, astăzi nu am arătat deloc bine, trebuie să uităm acest joc, pentru că mai avem multe jocuri de campionat. Obiectivul era să trecem de acest joc. Nu cred că contează că nu avem drept de joc în cupele europene. Am mare încredere în băieții pe care îi  antrenez, pentru că datorită lor suntem acolo unde suntem. Vom fi altă echipă la meciul de sâmbătă. Le-am spus că vom avea meciuri grele, dar cred că nu a fost ziua noastră cu Timişoara”, a declarat antrenorul CFR-ului, convins că la meciul cu CSU Craiova, de sâmbătă, echipa sa va arăta mult mai bine.

”Un rezultat al voinței, al puterii de luptă, al caracterului. Am tot respectul pentru acești jucători. Dacă se bucură ei, trebuie să mă bucur și eu, cu toate că ne-am cam încărcat puțin programul. Este încă o performanță uriașă a orașului, a echipei, pentru toți cei care iubesc această echipă. CFR este o echipă bună, foarte bună, dar nici în campionat nu ne-au bătut, i-am și condus, la ei chiar cu 2-0. Cineva trebuia să câștige. Noi am fost mai norocoși, ei, poate mai buni”, a spus, pe de altă parte, antrenorul Timişoarei, Ionuţ Popa.

După ce anul trecut au jucat finala, iar în urmă cu două sezoane au fost eliminaţi în semifinale, sezonul 2013/2014 a fost ultimul în care clujenii au părăsit Cupa României înaintea sferturilor de finală, fiind eliminaţi, 3-1 de FC Braşov, chiar în şaisprezecimi.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.