JSport.roJSport.ro

CFR Cluj a rămas fără un jucător chiar în săptămâna meciului cu Steaua, Claudiu Bumba urmând să evolueze pentru Dinamo Bucureşti.

Problemele care au ţinut de contractul lui Bumba cu fostul său club i-au făcut pe oficialii CFR-ului să nu-l mai păstreze pe jucător în lot, însă, chiar dacă antrenorul Vasile Miriuţă e dezamăgit de situaţia creată, acesta a spus că nu se simte trădat.

„Nu mă întrebaţi pe mine de Bumba, nu a depins de mine. El s-a pregătit cu noi, dar mai multe nu ştiu. E un jucător foarte bun pe care mi l-am dorit foarte mult, dar nu mă simt trădat, de ce să fiu? Dacă el a plecat la Dinamo înseamnă că a avut o ofertă mai bună. Îi doresc succes pentru că e băimărean ca şi mine”, a spus antrenorul CFR-ului.

Vasile Miriuţă este convins că jucătorii pe care îi are în lot pot să-l înlocuiască pe Bumba şi este încrezător într-un rezultat bun cu Steaua.

„Va fi un meci greu, dar ce-i uşor în viaţă. Steaua are jucători buni, a venit Alibec, dar el nu-i mai bun ca Bud. Nu mai suntem ca acum 20 de ani să ţinem un jucător om la om pe tot terenul, am jucători foarte buni în apărare care se vor ocupa de Alibec. Ne dorim foarte mult să câştigăm duminică, îl avem şi pe Deac care e mai bun acum decât data trecută când l-am antrenat, a căpătat şi mai multă experienţă. El, Camora şi Larie sunt vocea mea din teren. Sunt sigur că vor veni cel puţin 7.000-8.000 de spectatori la meci pentru că am avut un parcurs bun, am jucat bine şi vor veni cât mai mulţi fani să ne susţină”, a mai spus antrenorul CFR-ului, care speră ca echipa sa să aibă parte de un sprijin mare din tribune.

CFR Cluj-Steaua va avea loc duminică, de la ora 20:00, ardelenii neputând conta pe Laurenţiu Rus la acest meci, suspendat.

Joma - JSport.roJSport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.